Staged Property Detailed Information

Székesfehérvár

SHP#: 132274

Öreghegyi luxus ingatlan elérhetö áron! Önnek már nincs mit megváltoztatnia, mert így tökéletes, ahogyan megépítették! Tekintse meg,biztos vagyok benne, hogy beleszeret új otthonába!

Price:
$210,000
MLS #:
Bedrooms:
4
Bathrooms:
2
Square Feet:
186
Listing Real Estate Agent:
Immobilier Tilli
Listing Real Estate Agent's Phone:
+36309737288

Kassai str 101/A
Székesfehérvár, HU  8000

Staged Property Comments & Details:
Hívjon, nézze meg ezt a csodálatos ingatlant, mely Székesfehérvár legelökelöbb kertvárosi részén, családi házas övezeteben a Kassai utcában található. Az épület Porotherm 38-s téglából épült, cserép héjazattal 2006-ban. A nyílászárók höszigetelt fa ablakok, a belsö ajtók szintén fából készültek. Az ingatlan teljes közmüvel ellátott, fütése gáz-kombi kazánról radiátor megoldású. A földszinten a lehetö legkedvezöbb elosztásban egy nappali, étkezö, amerikai stílusú konyha található. A konyhabútor igényes kivitelü, beépített mosogatógéppel, villanysütövel, villanyfözö lappal, elszívóval, beépített hütövel. A nappaliból kijárat az udvar felé esö nyitott teraszra. A folyosóról nyílik a hálószoba, benne beépített igényes gardróbfallal. Az elöszobából nyílik a garázs bejáró is, és a vendég WC. Igazi wellness élményt nyújt a fürdüszoba, melyben 2 személyes fürdökád, hidro-masszázs zuhany, hangulatvilágítás került beépítésre a tökéletes harmónia elérése érdekében. A dolgozószoba az elöszobáról nyílik a bejárattól jobbra helyezkedik el, így akár vállalkozását otthonról is irányíthatja. Az emeleti szinten további két szoba került kialakításra, továbbá az emeleti fürd?szoba zuhanykabinnal, mosdó, WC. Az emeleten még ezen kívül egy gardróbszoba található. A kert parkosított, hangulatos díszkút és grillezö, szabadtéri fözésre alkalmas kerti bútor található, melyet több, mint 10 fö tud körbeülni és együtt fözni, beszélgetni. Gyermekeivel tágas otthont keres? Olyat, ahol mindennek és mindenkinek van helye és a parkosított kertben csak élvezni kell a pihenést? A közelben buszmegálló, kisbolt, bevásárlóközpontok (Tesco, Metro, Park Center), posta, orvosi rendelö, gyógyszertár, iskola, óvoda, sportcentrum található. Biztonságos környék, kiváló szomszédok. Autópálya, könnyen elérhetö, 5perc.

Property Listed By:
Adrienne Tilli - ASP, IAHSP
Phone: +36309737288
Email Address: Click Here To Send Email

* All Staged Property information is entered based on information available to the Accredited Staging Professional, including County records. Information has not been verified and should be verified by potential buyer.

Find out how to Stage homes like this with our Home Staging Training!

About Us | Contact | Search | Site Map | Home | Online Course | Go to The Staging University®
Visit our other web sites: IAHSP.com | Advisory board
© 1999-2010 StagedHomes.com®. Stage®, ASP®, ASPM®, StagedHomes.com®, IAHSP®, Accredited Staging
Professional® are Federally Registered Trademarks of StagedHomes.com
®
By using this site, you are agreeing to our Terms of Use, Federal CAN-SPAM Act

- - - - - -